ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu

Eyl

8.sınıflarla 1. ünite kelime etkinliği yapıldı. Yeni öğrenilen kelimeler pekiştirildi.

Eyl

Kur'an-ı Kerim dersinde Mülk Suresi eba üzerinden örnek okuyuş olarak dinletildi.

Eyl

7a sınıfında tam sayılarda toplama çıkarma işlemi ile ilgili modellemeler yapıldı

Eyl

Okuduğumuz metinden yeni kelimeler öğrendik ve o kelimelerle cumleler türetirken eğlenmeyi de ihmal etmedik.

Eyl

"Ders kurallarimi belirliyorum " ders içi uyulmasi gereken kurallarimizi belirledik.

Eyl

Dersin en önemli metaryeli kitabın tanıtılması ve ders için öneminin öğrencinde ilk aşamada hissettirilmesidir.

YAZ TATİLİ İÇİN İZİN DİLEKÇESİ

SENE SONU REHBERLİK FAALİYET RAPORU

SINAV EVRAKLARI TESLİM TUTANAĞI

KULÜP YIL SONU RAPORU

DERS KESİM RAPORU

DERS İÇİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME ÖLÇEĞİ

PROJE DEĞERLENDİRME ÖLÇEĞİ

Haz

Milli Eğitim Bakanlığı, 2020-2021 eğitim öğretim yılına ilişkin karne ve başarı belgelerini bugün e-Okul üzerinden erişime açtı. Talep edenlere basılı karne, başarı belgeleri ve mezuniyet diploması 2 Temmuz'dan itibaren okul müdürlüklerince verilebilecek. Peki e-Okul ile karne sorgulama nasıl yapılır?

Haz

İletişim Numarası : 05331911306