ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu

Haz

Milli Eğitim Bakanlığı 2021 yılı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Takvimini açılandı

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü 2021 yılı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Takvimini açılandı

Açıklanan takvime göre il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları 8 ila 14 Temmuz, iller arası isteğe ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme başvuruları 29 Temmuz ila 2 Ağustos; mazeret tayin başvuruları ise 9 ila 13 Ağustos tarihleri arasında başvuru alınacak. Sözleşmeli öğretmenlerin sağlık mazeretine bağlı yer değiştirme başvuruları 23 ila 27 Ağustos 2021 tarihleri arasında alınacak.

Haz

MEB Ortaöğretim ve Temel Genel Müdürlükleri okullardaki eğitim öğretim faaliyetlerine dair resmi yazı yayımladı

Haz

Türkiye genelinde koronavirüs salgınına karşı toplumsal bağışıklık kazanılması için uygulanan aşı programında 40 yaş ve üzeri vatandaşların aşılanma süreci başladı.

Haz

2020-2021 eğitim öğretim yılı sonuna ilişkin karne, teşekkür, takdir, onur ile üstün başarı belgelerin basılı hali ve mezunlara yönelik düzenlenen diplomalar için ilgili okul müdürlüğüne başvurulacak

Haz

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Yönetmeliğinde 19 maddelik önemli değişiklikler yapıldı. Konu ile ilgili Genel Müdür Sayın Yusuf BÜYÜK aşağıdaki açıklamalarda bulundu.

Haz

"Telafi Eğitiminde Ben de Varım Programı" 5 Temmuz'da başlayacak. Ayrıca öğrenciler il ayrımı yapılmaksızın kendilerine en yakın okulda telafi eğitimi alabilecek.